MI A COMPOT BELTÉRI KOMPOSZTÁLÓ CSOMAG?

Elsőre soknak tűnik, de a csomag tartalma mindent lefed amire szükséged lesz a beltéri komposztáláshoz és vásárlói zárt csomortunkban segítjük a komposztálási élményedet!

A műanyagmentes beltéri komposztáló csomagot a városi lakásodba terveztük, megújuló alapanyagokból. Mérete akkora, hogy a konyhádban az asztalon vagy az asztal mellett elférjen. 

A hulladékmentes konyha része. A COMPOT-ot úgy terveztük, hogy egész évben tudj benne beltérben komposztálni. A szerves hulladékod  a komposztálás első részében (lebomlási rész) összeesik a térfogatának körülbelül a harmadára, utána pedig a humuszanyagok felépülnek benne: így lehetséges, hogy heti 2 liter szerves hulladékot tudsz a COMPOT edénnyel  komposztálni.  

Már 4-6 hónap után „szüretelhetsz” belőle kész komposztot! Egy kis odafigyeléssel egy átlagos magyar háztartásnak az egész évi zöld konyhai hulladéka komposztálható, amiből 20-30 liter kész komposzt keletkezik.  

Kellemetlen szagmentes, mivel az anyaga agyag, ami lélegzik, hűt és fűt és szagtalanít is, optimális környezetet biztosítva a komposztáláshoz beltérben (is). Egy kis odafigyeléssel ideális komposztálási környezetet tudunk előállítani benne, ami egy nedves erdő illatát hozza el nekünk. 

Nem kellenek hozzá giliszták és más segédeszközök, mivel a COMPOT edény a komposztáláshoz kifejlesztett baktériumkultúra segítségével bontja le a szerves hulladékot. Magától elvégzi a feladatot, neked nincs más dolgod, mint hogy hetente 1 alkalommal „megetesd” a konyhai zöldhulladékoddal. 

Hazai kézműves: A COMPOT-ot több keramikussal és baráttal együtt alkottuk meg. Az vezetett minket, hogy ezt a csodálatos anyagot – az agyagot – egy jó célra fordítsuk. 2 éves tervezés és tesztelés alatt jutottunk el ide, hogy giliszták nélkül használhatod a COMPOT-ot. Letisztult forma, megújuló alapanyagból, kívül belül természetesen – ez a COMPOT. 

Csomag tartalma:

3 db edény

1-1 db alj és tető

1 vásárlói tájékoztató

muslicavédelmi alap csomag (neem olaj és  pumpás üveg és 3 db COMPOT sapka)

Plusz ugye tudod, hogy kérhetsz 3 vagy 6 havi részletfizetést? 

23.266 ft /3 havi

11.633 ft /6 havi részletre kapod meg a COMPOT mindentbele csomagot 

Csak írj a hello@com-pot.hu emailcímre és elintézzük.