Mindentudó – COMPOT Beltéri komposztáló csomag (fél évnyi komposzt aktivátorral, muslica védelemmel, képzéssel és még sokminden mással)

89900 Ft (Áfával)

Helló hulladékmentes élet! A COM-POT beltéri és műanyagmentes komposztálás a lakásban. Anyaga agyag és giliszták nélkül működik. Funkcionális és szép, kis odafigyeléssel a konyhai lebomló hulladékból fekete arany lesz 4,5-6hónap alatt!

 

 

 

 

 

 

 

Elfogyott

Leírás

ÁTÍRÁS ALATT – a kis türelmeteket kérném

MI A COMPOT BELTÉRI KOMPOSZTÁLÓ CSOMAG?

A műanyagmentes beltéri komposztáló csomagot a városi lakásodba terveztük, megújuló alapanyagokból. Mérete akkora, hogy a konyhádban az asztalon vagy az asztal mellett elférjen.

A hulladékmentes konyha része. A COMPOT-ot úgy terveztük, hogy egész évben tudj benne beltérben komposztálni. A szerves hulladékod  a komposztálás első részében (lebomlási rész) összeesik a térfogatának körülbelül a harmadára, utána pedig a humuszanyagok felépülnek benne: így lehetséges, hogy heti 2 liter szerves hulladékot tudsz a COMPOT edénnyel  komposztálni.

Már 4-6 hónap után „szüretelhetsz” belőle kész komposztot! Egy kis odafigyeléssel egy átlagos magyar háztartásnak az egész évi zöld konyhai hulladéka komposztálható, amiből 20-30 liter kész komposzt keletkezik.

Kellemetlen szagmentes, mivel az anyaga agyag, ami lélegzik, hűt és fűt és szagtalanít is, optimális környezetet biztosítva a komposztáláshoz beltérben (is). Egy kis odafigyeléssel ideális komposztálási környezetet tudunk előállítani benne, ami egy nedves erdő illatát hozza el nekünk.

Nem kellenek hozzá giliszták és más segédeszközök, mivel a COMPOT edény a komposztáláshoz kifejlesztett baktériumkultúra segítségével bontja le a szerves hulladékot. Magától elvégzi a feladatot, neked nincs más dolgod, mint hogy hetente 1 alkalommal „megetesd” a konyhai zöldhulladékoddal.

Hazai kézműves: A COMPOT-ot több keramikussal és baráttal együtt alkottuk meg. Az vezetett minket, hogy ezt a csodálatos anyagot – az agyagot – egy jó célra fordítsuk. 2 éves tervezés és tesztelés alatt jutottunk el ide, hogy giliszták nélkül használhatod a COMPOT-ot. Letisztult forma, megújuló alapanyagból, kívül belül természetesen

 – ez a COMPOT.

Elsőre soknak tűnik, de a csomag tartalma mindent lefed amire szükséged lesz a beltéri komposztáláshoz és vásárlói zárt csomortunkban segítjük a komposztálási élményedet!

Csomag tartalma:

– 3 db Compot agyag edény, 1db tető és 1 db alj,

– 1 db részletes vevőtájékoztató a komposztáláshoz

– 4 hónapra elegendő komposztaktivátor adalék (ezzel működik a komposztálás giliszták nélkül)

– 1 db mérőeszköz a komposztaktivátorhoz

– 5 ml neem olaj, természetes védelem a muslincák ellen és hozzá való pumpás üveg

– 1db a COMPOT edényre illő sapka a muslicák elleni védelem legfontosabb része

– Vásárlói belső zárt csoporthoz való hozzáférés ahol segítünk a lehetséges kihívásoknál bevált megoldásokkal.

– Meglepetés kis ajándék minden rendelőnek

 

 

 

 

 

 

További információk

Tömeg 15 kg

Érdekelhetnek még…