Kapcsolat

Kérdések és felkérések:

Kedd-Péntek 9:00-16:00
Hello@com-pot.hu Instagram compot.composter
Facebook compotcomposter

Vásárlóinknak Komposztálásról:


Zárt online csoportban nem engedjük el a kezeteket, hanem az első 3 hét ComPot használatban segítünk minden kérdéseteket megválaszolni. (ÁTALAKÍTÁS ALATT)

Szállítás teher bringával:

A Gólya futár teherbringa szolgáltatásával fog megérkezni a COMPOT komposztáló, mivel hiszünk az értékeikben és a komposztálónk szuperül felfér a csomagtartójukra és így kibocsátás nélkül érkezik el hozzád az új COMPOT-od. (A nem budapesti szállításokon dolgozunk nagy erőkkel) A Gólya futár árszabását itt találod: http://golyapresszo.hu/golya-futarszolgalat/

Személyes átvétel:

Előre megbeszélt időpontban hello@com-pot.hu emailen vagy facebookon lebeszélve MOST: 9. kerületben (utcában meg tudsz állni autóval, és BKVzott is már ComPot) COMPOT csomagolva 40x40x50cm kartondoboz és 14 kg, így azt javasoljuk, hogy autóval, cargó bringával vagy ha minden szakad és más nincs akkor egy segítő baráti kézzel és egy kétfülű ikeás zacskóval gyere az átvevő pontra (vigyázva így egy kis távot tudtok megtenni).

Nem budapesti szállítás:

Nagy erőkkel dolgozunk a csomagszállításon. Nagy erőkkel a 100%papír csomagolás kidolgozásán dolgozunk a komposztálónak. Nem budapesti szállítási címnél, úgy tudjuk kiszállítani hogy amikor összejön 6 cím akkor csoportosan kiszállítjuk egy előre egyeztetett időpontban. De ha budapesten jársz autóval akkor az átvételi ponton is átveheted.